Nieuwsarchief

The Great Liberation available as hard copy
December, 2017: Now also available hard copy of ‘The Great Liberation. The Thought System of A Course in Miracles’. POD by Amazon.de, choose: Taschenbuch.

Inspiratiedag verplaatst naar najaar 2018
De eerder aangekondigde inspiratiedag in mei 2018 wordt verplaatst naar het najaar. Het zal een dag zijn waarop het werk van Margot weer eens feestelijk onder de aandacht wordt gebracht. Nadere informatie volgt.

Archief nieuwsbrieven
Alle eerder gestuurde nieuwsbrieven van de stichting zijn beschikbaar via de pagina Nieuwsbrieven.

Nieuwe lesinformatie beschikbaar
De lesinformatie die Margot in de 4 jaar dat zij lesgaf heeft gemaakt, komt beschikbaar via deze site. In december 2017 zijn weer 7 documenten toegevoegd, zie Lesinformatie.

The Great Liberation
September, 2017: Now available, the translation of “De grote bevrijding”:
The Great Liberation. The Thought System of A Course in Miracles” as E-book

Vernieuwde website
Oktober 2016: de vorm is veranderd, de inhoud blijft dezelfde: artikelen over Een cursus in wonderen, hulp bij bestudering en toepassing, informatie over Margot, haar leven en boeken. Alles aangepast aan de huidige technische eisen en overzichtelijk aangeboden.

Jaarverslag 2015
Het jaarverslag 2015 is beschikbaar.

Jaarverslag 2014
Het jaarverslag 2014 is beschikbaar.

Awakening in love als ebookawakeninginloveklein
Misschien weet niet iedereen dit, maar het eerste boek van Margot, ‘Ontwaken in Liefde’, is er ook in een Engelse vertaling als ebook, ‘Awakening In Love‘. Misschien een leuk cadeau idee voor je Engelstalige vrienden en kennissen.

Ontwaken in liefde op Facebook
Sinds juli 2014 is de stichting Ontwaken in Liefde ook te vinden en volgen op Facebook. Voor actuele berichten, foto’s, korte citaten en meer.

ANBI-status Stichting Ontwaken in Liefde (Jun. 2014)
Goed nieuws: Stichting Ontwaken in Liefde is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). We zijn erg blij met dit geschenk! Deze ANBI-status betekent dat over schenkingen aan de Stichting geen belasting betaald hoeft te worden. Wij stellen ondersteuning door middel van donaties zeer op prijs: daarmee kunnen we onder andere de website onderhouden en toekomstige publicaties en vertalingen van Margots werk mogelijk maken. Mocht je interesse hebben Stichting Ontwaken in Liefde een donatie te doen of een bedrag na te laten, neem dan s.v.p. contact met ons op via 035 – 6032978 of info@ontwakeninliefde.nl.