Links

Nederlandstalige websites over Een cursus in wonderen

Uitgeverij Inner Peace Publications (www.innerpeacepublications.nl)
Deze uitgeverij (met webwinkel) richt zich op Nederlandstalige boeken rond Een cursus in wonderen. Uitgever van de 3 boeken van Margot Krikhaar ‘Ontwaken in liefde. Het spirituele pad van Een cursus in wonderen‘ , ‘De grote bevrijding. Het denksysteem van Een cursus in wonderen‘ en ‘Ik ben niet een lichaam. Persoonlijke notities over ziekte en sterven in het licht van Een cursus in wonderen’.

Miracles in Contact (www.miraclesincontact.nl)
Platform voor Een cursus in wonderen, met o.a. een webwinkel (ook voor Engelstalige Cursusboeken) en een Magazine met artikelen en informatie.

Vzw Een cursus in wonderen – Vlaanderen (www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be)
Platform voor Een cursus in wonderen te Vlaanderen.

ECIW Vraag- en antwoordservice (www.eciw.nl)
Vragen van Cursusstudenten en antwoorden van Kenneth Wapnick. Vertaling van een deel van de Engelstalige website van FACIM (zie onder).

Praktijk voor toepassing van Een cursus in wonderen – Debby Kamp (www.debbykamp.nl)
Debby Kamp verzorgt verschillende activiteiten op het gebied van de Cursus, zoals jaargroepen.

Praktijk voor toepassing van Een cursus in wonderen – Nicolien Gouwenberg (www.ngouwenberg.nl)
Nicolien Gouwenberg verzorgt verschillende activiteiten op het gebied van de Cursus, zoals jaargroepen.

Engelstalige websites over Een cursus in wonderen

Foundation for A Course in Miracles (www.facim.org)
Kenneth Wapnick stond aan de wieg van de Cursus, als vriend van Helen Schucman en Bill Thetford en redacteur van de eerste uitgave. Hij heeft vele boeken, artikelen en andere publicaties op zijn naam staan. Op deze uitgebreide website vind je o.a. studiematerialen (Teaching Materials), een verklaring van woorden en begrippen uit de Cursus (Glossary), en (onder Excerpts) uitgebreide samenvattingen van boeken en workshops van Kenneth Wapnick die je kunt downloaden.

Foundation for Inner Peace (www.acim.org)
Uitgever van A Course in Miracles en website met veel informatie over de Cursus, het ontstaan, studiemateriaal, het vertaalproces en nog veel meer.

FACIM Question and Answer Service (facim.org/online-learning-aids/questions-and-answers)
1400 uiteenlopende vragen van Cursusstudenten worden door Kenneth Wapnick beantwoord. De vragen gaan vaak over de toepassing van de Cursus in (moeilijke) situaties in je leven. In de antwoorden verklaart Kenneth Wapnick begrippen uit de Cursus en vertaalt hij de theorie naar de praktijk van het dagelijkse leven. De vragen zijn per onderwerp op te zoeken. Een deel van de vragen is in het Nederlands vertaald (zie boven).